Za bistrem Sushirrito stojí mladá rodina tvořena pěti zakládajícími členy.
Hlava rodiny Kuba, který strávil před pár lety nějaký čas na Novém Zélandu a v Austrálii kde si oblíbil tamní sushi burrito a jiný street food. Posledních šest let působil v Kobe restaurants kde zastával pozici head sushi manager.
Dalším členem je Petra, která tvoří převážně administrativní funkci v týmu a starost o nejmenší členy.
Pak máme Matyho, který se zdatně zaškoluje v oboru a za pár let je připraven stát se dle vlastních slov kuchařem. Cestu má ještě hodně dlouhou, takže čas ukáže, zda se mu tento sen splní.
Předposledním členem a zároveň nejnovějším členem týmu se nedávno stala Linda, která se připravuje na aktivní a intenzivní testování dětského koutku a v neposlední řadě je zde naše Emilka, která by raději patřila do týmu Zooshopu o dva vchody vedle, i přesto nám stále drží svou věrnost.
Realizovat myšlenku bistra Sushirrito jsem se rozhodl na základě mé osobní zkušenosti z Nového Zélandu, kde jsem poprvé viděl tento výjimečný koncept, který má ve světě velký úspěch a je spojen se zdravým životním stylem.
Jedná se v podstatě o spojení čerstvosti, pestrosti chutí a barev .
Idea společnosti je prodávat stylové a ve světě velmi populární sushi burrito, poké bowls, sushi, polévky, dezerty a jiné asijské speciality.
Podstatným kritériem je zaměření se na zdravé a čerstvé potraviny podávané v ekologických obalech bez použití jednorázových plastů.
Chceme vždy nabízet o něco zajímavější služby za férové ceny. Jsme kids a pets friendly, rádi bychom pořádali setkávání lidí v podobě Sunday brunch, oslav – rodinných, dětských i firemních a sushi school.
Něco z historie
Zakladatel konceptu Sushi burrita je Peter Yen ze San Francisca – jedná se o velkou rolku s rýží, kde se spojují asijské a latinskoamerické chutě, která je naplněna různými ingrediencemi, s nimiž se obvykle setkáváme u klasického burrita i sushi a nakonec je s pomocí ostrého nože překrojena na dvě poloviny.
Poké bowls je jedním z hlavních pokrmů tradiční Havajské kuchyně. Podávané v misce s rýží, dále se používají čerstvé ryby, mořské řasy, japonské fazole a speciální omáčky – doplněno o kešu ořechy, sezamová semínka, sezamový olej, ikuru, tobiko, japonskou majonézu, mango, shiso listy, nakládaný zázvor, chilli a kimchi.
Přijďte ochutnat a nasát trochu japonsko – havajské atmosféry. Těšíme se na Vás.
Team Sushirrito

Kuba
Šéfkuchař

Petra
Back office